Skip to main content

DevOps Security Specialist

DevOps Security Specialist

40 uur

Amsterdam

Zoek je een baan waar je met jouw IT-skills echt verschil maakt? In deze rol als DevOps Security Specialist benut je jouw expertise om onze bank veiliger te maken. Samen met een toegewijd team pak je uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging aan en help je onze transitie naar Azure Cloud te beveiligen. Je bijdrage is essentieel; je leert en groeit terwijl je een veilige bankomgeving waarborgt.

Daarom is dit een topbaan:

  1. De kans om te werken aan de voorhoede van technische informatiebeveiliging binnen een grote internationale corporate
  2. Je werkt aan vraagstukken rondom AI
  3. Je bouwt een waardevol netwerk op binnen de bank
  4. Vele doorgroeimogelijkheden binnen het domein van Security
  5. Een leuk en collegiaal team

Solliciteer als DevOps Security Specialist

Via Formorrow leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen. Klaar voor een telefonische intake?

Deze vooruitstrevende bank zet zich in voor duurzaamheid en innovatie. Met een rijke geschiedenis in het ondersteunen van maatschappelijke projecten wordt gestreefd naar technische perfectie en een wereld waarin geld positieve verandering teweegbrengt. Deze cultuur is gebouwd op samenwerking, respect voor ieders unieke bijdrage en een informele sfeer waarin je kunt groeien.

Waarom hier werken? Omdat je hier de kans krijgt om aan de frontlinie van cybersecurity te staan. Je werkt samen met een professioneel team aan innovatieve oplossingen die het digitale bankieren veiliger maken. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden een balans tussen werk en privé die je in staat stelt om zowel professioneel als persoonlijk te bloeien.

Zie jij jezelf al meebouwen aan een veilige en duurzame toekomst?

Dit ga je doen

  • Impact maken: Draag bij aan een veiligere bankwereld en maak impact met jouw IT-vaardigheden in een team dat de digitale veiligheid naar een hoger niveau tilt.
  • Professionele groei: Ontwikkel jezelf als DevOps Security Specialist en word een expert in Azure Cloud en informatiebeveiliging, met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Samenwerking en kennisdeling: Werk in een informele sfeer waar samenwerken en kennisdeling centraal staan, en waar je als docent jouw inzichten deelt om anderen te versterken.
  • Innovatieve omgeving: Maak deel uit van een vooruitstrevende bank die continu innoveert en waar je met de nieuwste technologieën en methodieken werkt.
  • Educatieve rol: Neem een centrale educatieve rol op binnen de organisatie en help andere teams om veiligheid vanaf de ontwerpfase te integreren in hun werk.

Jouw profiel

Herkenbaar?

    • Je hebt affiniteit met het werkveld van security

    • Je bent een verbinder en bouwt gemakkelijk een netwerk op
    • Je hebt een kritische blik en achterhaalt de vraag achter de vraag

    • Je hebt kennis van Microsoft Azure

Werken via Formorrow

  1. Meld je aan en upload je cv
  2. We plannen een telefonische intake
  3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
  4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
  5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

De Formorrow Academy

Aan de tweejarige Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Romy van den Brand
Consultant